Η εταιρία “Κουρτίνας Τέχνη” ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1997 από την Μηλοβιανου Σωτηρια με την μορφή εργαστηρίου ραφής κουρτινών για λογαριασμό μεγάλων εργοστασίων κλωστοϋφαντουργίας της Βορείου Ελλάδας. Η πολύχρονη εμπειρία της ιδρύτριας, ως υπάλληλος σε μεγάλες εταιρίες κατασκευής και εισαγωγής υφασμάτων για περισσότερα από 30 συναπτά έτη την προίκισε με βαθιά γνώση σε σχέση με την αγορά των υφασμάτων και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Γνώση και εμπειρία που μεταβίβασε με επιτυχία στην επόμενη γενιά.

Εξελικτικά η επιχείρηση επεκτάθηκε το 2008 στην λιανική πώληση και πέρασε στα χέρια του νεότερου γιου της οικογένειας, Αντώνη Πεχλιβάνη. Ο νέος διαχειριστής της εταιρίας εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων εμπορίας και υπηρεσιών της, με άμεσο αποτέλεσμα στην ραγδαία ανάπτυξη της.

Το 2014 η έδρα της επιχείρησης μεταφέρθηκε από τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, όπου έδρευε αρχικά, σε ένα χώρο 200τμ στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξυπηρετήσει την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και απαιτήσεις των πελατών της.

Σήμερα, η εταιρεία “Κουρτίνας Τέχνη” φιλοξενεί πάνω 1000 κωδικούς, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα ειδών οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, από κουρτίνες και υφάσματα έως δάπεδα και ταπετσαρίες τοίχου.

Διατηρεί πολύχρονη συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές του εξωτερικού (Versace, Guy Laroche κτλ.), ενώ παράλληλα διατηρεί ένα ευρύ δίκτυο εμπορικών συνεργατών εμπιστοσύνης σε όλη την Ελλάδα, ως προμηθευτές και ως πελάτες.

Συνεργάζεται με επαγγελματίες διακοσμητές για να είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για κάθε σπίτι.

Αυτό υπήρξε άλλωστε εξαρχής και ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας της εταιρείας “Κουρτίνας Τέχνη”, που την οδήγησε στην σημερινή της επιτυχία: η παροχή επιλογών και εξατομικευμένων λύσεων για όλους τους χώρους της κατοικίας – πάντα με επαγγελματισμό και την απόλυτη δέσμευση προς τους πελάτες που την εμπιστεύονται: παράδοση στον χώρο, στον χρόνο & με τον ακριβή τρόπο που επιθυμεί ο πελάτης!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε το μήνυμα σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Not readable? Change text. captcha txt